Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Σπάρτακ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League εάν αποκλείσει την Πάκσι
Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν κάποιο «μαξιλαράκι» και σε περίπτωση αποκλεισμού, θα αποχαιρετήσουν την Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα ματς με την Πάκσι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας (20.07.2026) έμαθε το ζευγάρι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, σε περίπτωση που περάσει τους Ούγγρους.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, αν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάκσι θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό τη νικήτρια του Σπάρτακ Τρνάβα – ΤΣΣΚΑ 1948. Ο πρώτος αγώνας στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference league ορίστηκε για την Πέμπτη 6 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 13 Αυγούστου.
Η ελληνική ομάδα θα είναι γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους. Σε περίπτωση αποκλεισμού σε κάποια προκριματική φάση του Conference league, θα μείνει και εκτός Ευρώπης.
Το “τριφύλλι” θα πρέπει να σημειώσουν τρεις συνεχόμενες προκρίσεις προκειμένου να βρεθεί στη League Phase της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Γυναικών
Στο γήπεδο Γαλανέικων…