Ο Πύρρος Δήμας έδωσε τη δάδα του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο «Cash or Trash» για 10.200 ευρώ
«Το αντικείμενο που σας φέρνω φώτισε όλο το Λονδίνο το 2012 κι όλη την ανθρωπότητα», είπε ο κορυφαίος βετεράνος αθλητής της άρσης βαρών
Ποδαρικό έμανε στην πρεμιέρα του Cash or Trash, ο Πύρρος Δήμας με την οικοδέσποινα Δέσποινα Μοιραράκη να τον υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.
Ο Πύρος Δήμας, προχώρησε σε μια αναδρομή στη σπουδαία καριέρα του, αναπολώντας τα τρία χρυσά και το ένα χάλκινο μετάλλιο που έχει κατακτήσει με τα γαλανόλευκα.
Λόγω της ιστορικής του σημασίας, ο Θάνος Λούδος παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται να εκτιμήσει το αντικείμενο που είχε μπροστά του. Πρόκειται για τη δάδα που κρατούσε ο Πύρρος Δήμας με έναν άλλον συναθλητή του και μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα από το Παναθηναϊκό Στάδιο στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
«Το αντικείμενο που σας φέρνω φώτισε όλο το Λονδίνο το 2012 κι όλη την ανθρωπότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκλεκτός καλεσμένος της πρώτης εκπομπής της σεζόν.
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή περίμενε τον Ολυμπιονίκη και στο δωμάτιο των αγοραστών. Μάλιστα οι αγοραστές έδειξαν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον κι ευαισθησία, όταν πληροφορήθηκαν ότι τα χρήματα της δημοπρασίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.
Τελικά η Ελομίδα Βισβίκη ένωσε τις δυνάμεις της με τον Άλεξ Σταυρίδη, δίνοντας από 5.100 ευρώ ο καθένας (10.200 ευρώ στο σύνολο), προσφορά που έκανε αμέσως δεκτή ο Πύρρος Δήμας.
Για την ιστορία 7.000 ευρώ ήταν η εκτίμηση του Θάνου Λούδου για τη «δάδα του Πύρρου Δήμα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.