ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κηφισιά για δύο χρόνια

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κηφισιά για δύο χρόνια

Ο Λέτο συνεχίζει στα βόρεια προάστια και την Κηφισιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Κηφισιάς, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο έτη.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τον πάγκο της Κηφισιάς και έφερε εις πέρας τον πρώτο στόχο της ανόδου στην Super League. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία έως το καλοκαίρι του 2027.

Η ανακοίνωση της επέκτασης ήρθε δια στόματος του προέδρου της Κηφισιάς, Χρήστου Πρίτσα, σε εκδήλωση που διεξήχθη στην πόλη των βορείων προαστίων. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Super League με απολογισμό 23 νικών σε 32 αναμετρήσεις στη δεύτερη κατηγορία.

πηγή: newsit.gr

Το επικό βίντεο της Nike για το Μουντιάλ τα έχει όλα: Από Ρονάλντο και Χάαλαντ μέχρι Λεμπρόν Τζέιμς, «Τεντ Λάσο» και Κιμ Καρντάσιαν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το επικό βίντεο της Nike για το Μουντιάλ τα έχει όλα: Από Ρονάλντο και Χάαλαντ μέχρι Λεμπρόν Τζέιμς, «Τεντ Λάσο» και Κιμ Καρντάσιαν
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google