ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε γαλλικά στην επιστροφή του στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε γαλλικά στην επιστροφή του στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό

Έδειξε τις γνώσεις του στον Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού ο προπονητής της Μονακό

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (29/10/25, 21:15) τη Μονακό στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στο γήπεδο που έχει τη φανέλα με το όνομά του στην οροφή του.

Η Μονακό καλείται να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ για να “πιάσει” τον Ολυμπιακό στην κατάταξη της Euroleague, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει δύσκολο έργο κόντρα στην πρώην ομάδα του και τον πρώην προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, σύμφωνα με το newsit.gr, εμφανίστηκε πάντως… ορεξάτος στα παλιά του λημέρια και έκανε πλάκα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ενώ είχε ξεχωριστές συζητήσεις με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Μουστάφα Φαλ. Ο προπονητής των Μονεγάσκων έδειξε μάλιστα ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει και γαλλικά στο Πριγκιπάτο, αφού είπε 2-3 ατάκες στη γλώσσα του, στον Γάλλο σέντερ των Πειραιωτών.

Η Μονακό ανέβασε έτσι και το σχετικό video, γράφοντας: “Ο κόουτς επέστρεψε στον Πειραιά μιλώντας γαλλικά”.

Γιαννακόπουλος: «Παραχωρούμε το ΟΑΚΑ δωρεάν στον Ολυμπιακό, να έρθει να παίξει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιαννακόπουλος: «Παραχωρούμε το ΟΑΚΑ δωρεάν στον Ολυμπιακό, να έρθει να παίξει»