ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θα κατακτήσουν τη Super League, ο υπερυπολογιστής του Football Meets Data μίλησε

Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θα κατακτήσουν τη Super League, ο υπερυπολογιστής του Football Meets Data μίλησε

Βρισκόμαστε μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν δημιουργήσει μια τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την ώρα που οι πάντες περιμένουν την κλήρωση των πλέι οφ (24.03.2026) που θα ακολουθήσει -για να αρχίσουν να κάνουν τους υπολογισμούς τους- το Football Meets Data ανέλυσε τα δεδομένα και έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πασίγνωστης πλατφόρμας του Football Meets Data, ο Ολυμπικός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συγκεντρώνουν το 47.3% των πιθανοτήτων.

Ακολουθεί η ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς με 26.7% και ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου με 26%. Μάλιστα με βάση τον υπερυπολογιστή, ο Παναθηναϊκός του Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει ελπίδες τίτλου, ενώ κατά 96.4% οι “πράσινοι” θα ολοκληρώσουν στην τέταρτη θέση την χρονιά.

Οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος

Ολυμπιακός 47.3%

ΑΕΚ 26.7%

ΠΑΟΚ 26%

Οι πιθανές θέσεις τερματισμού των ομάδων playoffs

πηγή: newsit.gr

Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το Parnassos Hiking Club συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πολύκαστρο Κιλκίς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή