Ολυμπιακός – Μονακό: Αποβολή και χειρονομία από τον Μάικ Τζέιμς μετά από δύο τεχνικές ποινές στο ΣΕΦ
Έξαλλος ο Αμερικανός γκαρντ, ξέφυγε μετά την αποβολή του στο ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός έκανε “πάρτι” στο πρώτο ημίχρονο με τη Μονακό στο ΣΕΦ, για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και ο Μάικ Τζέιμς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ο Μάικ Τζέιμς δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές μετά από έντονες διαμαρτυρίες και ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 26 πόντους διαφορά κόντρα στη Μονακό, για να δεχθεί τις αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ και να κάνει χειρονομία για χρηματισμό προς τους οπαδούς των Πειραιωτών.
Ο Αμερικανός γκαρντ, σύμφωνα με το newsit.gr, ήταν έξαλλος στο δρόμο προς τα αποδυτήρια και έβαλε “φωτιά” στην κερκίδα, που ήταν ήδη στο… πόδι από τη φοβερή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο του αγώνα.
Η Μονακό θα στερηθεί έτσι και τον ηγέτη της στο δεύτερο ημίχρονο.
😬 Η απίστευτη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς… αποβλήθηκε!
👀 Ο σταρ της Μονακό ξέσπασε στους διαιτητές, πέρασε από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο και αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια, ανοίγοντας… διάλογο με την κερκίδα.
📹 Προκόπης Μπαλαμπάνης pic.twitter.com/XXEyEfv2Xj
— SPORT24 (@sport24) April 30, 2026
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!