Ολυμπιακός: Ο Μουζακίτης στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο αθλητικός διευθυντής, Λούις Κάμπος, θέλει τον Έλληνα μέσο στη γαλλική ομάδα.
Ο Χρήστος Μουζακίτης συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτή τη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να τον έχει στη μεταγραφική της λίστα.
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λούις Κάμπος,έχει εντυπωσιαστεί με την εκρηκτικότητα και την αντίληψη του Χρήστου Μουζακίτη και είναι πιθανό το καλοκαίρι να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, σύμφωνα με την «sport.fr».
Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Έλληνας χαφ τη φετινή σεζόν έχει 32 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας δώσει 3 ασίστ και η κάτοχος του Champions League ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της για να καλύψει μία από τις θέσεις 6-8 στο ρόστερ της.
https://t.co/CKERScisRZ #PSG #Mouzakitis #Olympiakos #LuisCampos #MercatoPSG #TalentGrec #ChristosMouzakitis #Ligue1 #SuperLeague #FootMercato #sport #sports #alerte #news #infos
— Sport.fr (@FilSport) March 6, 2026
Ο Χρήστος Μουζακίτης βρέθηκε στο ΣΕΦ για να δει από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Μπάμπη Κωστούλα και τον προπονητή του στους Πειραιώτες, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα