Ολυμπιακός: Sold out το Καραϊσκάκη για τη μεγάλη ανατροπή με τη Μπόντο Γκλιμτ
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια
Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού είναι διάχυτος, όπως και η πίστη για πρόκριση στους «8» του Europa League, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλιμτ.
Το πρώτο παιχνίδι, στη Νορβηγία, όπως αναφέρει το newsbeast.gr, στράβωσε για τα καλά για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δέχθηκαν τρία γκολ και παράλληλα έχασαν όσες ευκαιρίες είχαν για να σκοράρουν. Έτσι, ήρθε η ήττα με 3-0, με αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση να δυσκολέψει.
Παρ’ όλα αυτά, άπαντες στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και το πιστεύουν και οι οπαδοί, οι οποίοι φρόντισαν να το δείξουν εξαφανίζοντας τα εισιτήρια. Στο πρώτο παιχνίδι μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, επομένως, το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, όπως ήταν και σε πολλά ακόμη παιχνίδια φέτος, είτε στην Ευρώπη είτε στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο αγώνας της Πέμπτης (13/3) θα αρχίσει στις 19:45 και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει την ανατροπή και πάρει την πρόκριση για τους προημιτελικούς, θα αντιμετωπίσει εκεί όποια περάσει από το Λάτσιο – Βικτόρια Πλζεν, με τους Ιταλούς να έχουν επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.