Όμηρος Νετζήπογλου: Υπογράφει για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό
Έτοιμος να μετακομίσει από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό είναι ο 22χρονος διεθνής γκαρντ
Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Αντώνη Καραγιαννίδη, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Όμηρο Νετζήπογλου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους δίνοντας έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ενώ το αγωνιστικό προφίλ, η νοοτροπία και ο χαρακτήρας του παίκτη της ΑΕΚ ταιριάζουν με την φιλοσοφία του οργανισμού και τα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η πρώτη αναγνωριστική επαφή με την πλευρά του 22χρονου διεθνούς guard, είχε γίνει μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής σειράς των playoffs με την «Ένωση», ενώ έκτοτε οι συνομιλίες των δύο πλευρών συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν τις τελευταίες ώρες.
Άλλωστε, η προθεσμία για την καταβολή του buy out των 150.000 Ευρώ (μετά τον 2ο χρόνο), που ορίζει το συμβόλαιό του με την «βασίλισσα» εκπνέει την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιουνίου και οι πρωταθλητές της Stoiximan GBL δεν ήθελαν να φτάσουν στο παρά πέντε χωρίς να έχουν ολοκληρώσει το deal.
Κάπως έτσι και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των «ερυθρολεύκων» με τον ίδιο τον παίκτη και εν συνεχεία με τους εκπροσώπους του, η συμφωνία «κλείδωσε» και το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στα εγγυημένα χρόνια της διάρκειας του συμβολαίου του και η κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό της ΑΕΚ.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ο Όμηρος Νετζήπογλου θα κατηφορίσει από τα Άνω Λιόσια στον Πειραιά και ουσιαστικά θα αποτελέσει (ανεπισήμως ακόμη) την δεύτερη εφετινή μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών, μετά την απόκτηση του Αντώνη Καραγιαννίδη.
Το συνολικό ποσό που θα δαπανήσει ο Ολυμπιακός για την δεύτερη προσθήκη Έλληνα παίκτη στο ρόστερ του, ανέρχεται στα 1,15 εκατομμύρια Ευρώ, καθώς στο ένα εκατομμύριο κλιμακωτά υπολογίζονται οι αποδοχές του για 4 (2+1+1) χρόνια και σε αυτά προστίθενται και οι 150 χιλιάδες Ευρώ του buy out.
Τη περίοδο που μας πέρασε, οι ετήσιες απολαβές του έφταναν τις 60 χιλιάδες Ευρώ και θα λάμβανε 90 χιλιάδες στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, αν παρέμενε στην ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Οι Πειραιώτες πέρασαν από το Αγρίνιο και συνέχισαν το νικηφόρο σερί στη Super League
Ο Ρόκα πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα - Ζότα και Τσικίνιο πέρασαν στην επανάληψη και έφεραν το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών
Καλαμάτα – ΟΦΗ 4-3: Ο Σίγκουρτσον λύτρωσε τη «Μαύρη Θύελλα» στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων – Απίστευτο ματς για τη Super League
Χατ-τρικ ο Κουρμινόφσκι της Καλαμάτας - Δυο γκολ και ασίστ ο Νους του ΟΦΗ
Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson 93-75: Άνετη νίκη για τη GBL με εκπληκτικούς Ναν και Μήτογλου
Ο Μήτογλου έκανε double-double στο πρώτο μέρος του αγώνα – Τρομερή η επιστροφή στη δράση του Αμερικανού γκαρντ
Με Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι Betsson για τη GBL
Μπήκαν στη 12άδα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Λεβαδειακός – Βόλος 0-0: Το VAR μπλόκαρε την πρώτη νίκη των Βοιωτών στη φετινή Super League
Για μία εκτεθειμένη γάμπα του Εμμανουηλίδη ακυρώθηκε το γκολ του Ούρσι – με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δυο ομάδες