Παναθηναϊκός: Έντονος προβληματισμός με το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Ρουί Βιτόρια στη Super League
Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με 1 βαθμό στη Super League και η γκρίνια στο «τριφύλλι» έχει αυξηθεί
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-2 από την Κηφισιά και –έχοντας δώσει δυο ματς στο πρωτάθλημα- έμεινε στον 1 βαθμό στη βαθμολογία της Super League.
Η εικόνα των πράσινων, αλλά και το κακό ξεκίνημα στη σεζόν έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με το δεύτερο διαδοχικό «στραβοπάτημα» στο πρωτάθλημα (σ.σ. μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο) να μεγαλώνει την.. γκρίνια.
Ο Ρουί Βιτόρια ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος. Κυρίως εγώ. Τις ημέρες που σταματήσαμε λόγω των Εθνικών κάναμε πολύ καλές προπονήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Την ίδια στιγμή, ο εκνευρισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως μεγαλώνει, με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο ματς του Πανθεσσαλικού να αποδοκιμάζουν, αλλά και να πετούν μέχρι και καρεκλάκια.
Η αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού θεωρείται επιβεβλημένη, προκειμένου να «στρώσει» η κατάσταση, με το «τριφύλλι» όμως να έχει μπροστά του το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
O Γιαννακόπουλος για τον θάνατο του Βαρδινογιάννη: «Λίγους ανθρώπους συμπαθούσα όσο τον Καπετάνιo»
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Μετανιωμένος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην απολογία του στον Ολυμπιακό: Συνάντηση της διοίκησης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την τιμωρία του
Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων εμφανίστηκε μετανιωμένος για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Δεκτό από τη Super League το αίτημα των «πρασίνων» για ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια
Οι κινήσεις των “πρασίνων” για να δείξουν το πένθος τους, για το χαμό του “Καπετάνιου”.
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Σημαντικός Ελληνας, εμβληματικός πρόεδρος»
Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Καπετάνιος»
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, εφοπλιστής και εμβληματικός πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, είχε το παρατσούκλι «Καπετάνιος» με το οποίο τον γνώριζε όλος ο κόσμος.
Η EuroLeague ανακοίνωσε το δεκαετές της πλάνο: Τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι ομάδες
Η αξία της διοργάνωσης και των συλλόγων θα ξεπεράσει τα 13 δισεκατομμύρια σε αυτό το χρονικό εύρος.