ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Γιάννης Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Γιάννης Κώτσιρας

Τα προβλήματα τραυματισμών στο πράσινο στρατόπεδο δεν σταματούν ποτέ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Κώτσιρα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ για το Conference League, ωστόσο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση κνημοπερονιαίου συνδέσμου, κάτι που υπολογίζεται να τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Γιάννης Κώτσιρας θα χάσει δεδομένα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά και τον επαναληπτικό με τη Φιορεντίνα, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος περίπου με την έναρξη των πλέι οφ.

Πηγή: newsit.gr

Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (video)
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google