Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν δεν έκανε δηλώσεις ενόψει του τελικού του Allwyn Final 8 στο Κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό
Απείχε από τη Media Day των “πρασίνων” ο Τούρκος κόουτς
Ο Εργκίν Αταμάν, σύμφωνα με το newsit.gr, δεν παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αντί του προπονητή του “τριφυλλιού” και ενός παίκτη των “πρασίνων” επιλέχθηκε να μιλήσουν προς τα Μέσα δύο παίκτες της ομάδας, εν προκειμένω ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Τζέριαν Γκραντ.
Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, κάτι που δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση της ομάδας προς την Ομοσπονδία. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, ο Εργκίν Αταμάν έχει δεχθεί έντονη κριτική από τα Μέσα, για την κακή εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα σε παιχνίδια της.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!