Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Βράβευση και αποθέωση για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη πριν την έναρξη
Τιμήθηκε από την ΕΟΚ
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά πριν την έναρξή του όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος τιμήθηκε από την ΕΟΚ και αποθεώθηκε από όλους όσοι είναι στο γήπεδο.
Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία στα «Δύο Αοράκια» και έγινε ακόμη πιο όμορφη όταν εμφανίστηκε ο απόλυτος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους όλων των εποχών.
Ο Γκάλης ήταν προσκεκλημένος της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Λιόλιος, τον τίμησε πριν την έναρξη του τελικού για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο «γκάνγκστερ» μπήκε στο παρκέ υπό τους ήχους του «Final Counntdown», το τραγούδι που συνδέθηκε με το EuroBasket 1987, την ώρα που άπαντες στις εξέδρες τον χειροκροτούσαν συνεχώς.
Πηγή: newsbeast.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!