Παναθηναϊκός – Στουρμ Γκρατς: Το 1-0 του Σφιντέρσκι με κεφαλιά στο ΟΑΚΑ
Καταπληκτική σέντρα με το εξωτερικό από τον Ζαρουρί
Ο Παναθηναϊκός βρήκε νωρίς το γκολ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Στουρμ Γκρατς με ωραία κεφαλιά του Σφιντέρσκι, μετά από εξαιρετική σέντρα του Ζαρουρί.
Ο Ζαρουρί με την απίθανη σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο που έβγαλε έδωσε το μισό γκολ στον Σφιντέρσκι, που τελειώσε υποδειγματικά τη φάση για να βάλει τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.
Ο Πολωνός, σύμφωνα με το newsit.gr, βρήκε για τέταρτη φορά δίχτυα στη διοργάνωση κόντρα στους Αυστριακούς, μετά από τα τέρματα που είχε βάλει κόντρα σε Γιουνγκ Μπόις, Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Φέγενορντ.
Οι πράσινοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς και αν κρατήσουν το υπέρ τους σκορ θα είναι σε πολύ καλή βαθμολογική θέση μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του Europa League.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Τεντόγλου για ακόμα ένα μεγάλο άλμα στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα μπει στον αγώνα του μήκους με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.