Παναθηναϊκός: Το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα και ο Ζαρουρί
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το deal για τον Ανάς Ζαρουρί και τον φέρνει το βράδυ στην Αθήνα.
Καταιγιστικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καθώς έκλεισε το deal με τον Ανάς Ζαρουρί και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πράσινους.
Οι «πράσινοι» έδωσαν «μάχη» για να καταφέρουν να κλείσουν τον παίκτη όσο γρηγορότερα γίνεται για να προλάβουν να τον δηλώσουν στην λίστα για τα ματς με την Ρέιντζερς και το πρωί του Σαββάτου κατόρθωσαν να κλείσουν οριστικά το deal με την γαλλική Λανς στην οποία ανήκει.
Έτσι δρομολογήθηκε άμεσα ο ερχομός του στην Ελλάδα, με τον 24χρονο Μαροκινό εξτρέμ να αναμένεται στην χώρα μας το βράδυ του Σαββάτου (02/08) προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι».
Υπενθυμίζουμε πως σήμερα το βράδυ αναμένεται στην χώρα μας και ο Αουρέλιο Μπουτά για να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία και να ντυθεί κι εκείνος στα πράσινα.
Πηγή: gazzetta.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!