Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: Ισοπαλία με χαμένους και τους δύο στις Σέρρες
Άρης και Πανσερραϊκός έχασαν ευκαιρίες και ένα σημαντικό «τρίποντο» στη Super League
Ο Άρης άντεξε και με 10 παίκτες κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League, μένοντας στην ισοπαλία με 0-0 στις Σέρρες.
Σε ένα “ανοιχτό” ματς για την 25η αγωνιστική της Super League, με σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ, τόσο ο Άρης, όσο και ο Πανσερραϊκός δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να φθάσουν σε ένα σημαντικό “τρίποντο” στη “μάχη” που δίνουν για την έξοδο στην Ευρώπη και την αποφυγή του υποβιβασμού αντίστοιχα.
Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις για γκολ, οι δύο ομάδες έκαναν ένα δεύτερο ματς… ροντέο, με τους “κίτρινους” να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 59′, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τεχέρο, για φάουλ ως τελευταίος παίκτης, αλλά να έχουν δοκάρι και σημαντικές φάσεις για να φύγουν με το διπλό από τις Σέρρες.
Ο Πανσερραϊκός από την άλλη πλευρά, “σφυροκόπησε” ανά διαστήματα την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά ο Αθανασιάδης έκανε φοβερό ματς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και κράτησε έστω την ισοπαλία στο ματς.
Ο Άρης έφθασε έτσι τους 30 βαθμούς και “έπιασε” τον ΟΦΗ στην 6η θέση, αλλά έδωσε την ευκαιρία στο Λεβαδειακό να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας στην 5η θέση, ενώ ο Πανσερραϊκός συνέχισε την καλή πορεία του τελευταίου διαστήματος, αλλά δεν κατάφερε να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση της Super League.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Super League: Ο ακάθεκτος Παναθηναϊκός, η «πύρρειος» νίκη του ΠΑΟΚ και η «λύτρωση» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ – Δείτε φάσεις και γκολ
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Η Λαμία πατάει… γκάζι: Το Drift έρχεται στην ΠΕΛ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Δύο ημέρες γεμάτες πλαγιολισθήσεις και αγωνιστική δράση για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.
Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1: Ο Τετέι πέτυχε τρομερό γκολ και το «τριφύλλι» έκανε το 5/5 στη Super League
Έφτασε τα τρία γκολ στη φετινή Super League ο διεθνής Έλληνας επιθετικός των "πρασίνων".
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-2: Με «μαγεία» Αθανασίου οι Κρητικοί πήραν το βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα
Απίθανο πλασέ με το δεξί από τον αριστερό μπακ του ΟΦΗ στο 95' για να δώσει το βαθμό στην ομάδα του Κόντη.