ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πετρόπουλος μετά το Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν μόνα τους»

Πετρόπουλος μετά το Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν μόνα τους»

Σοκαριστική καταγγελία από τον παίκτη του Κολοσσού Ρόδου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google
Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Ανδρέας Πετρόπουλος βρέθηκε στο προσκήνιο του Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός, μετά τον καυγά του με τον Σάσα Βεζένκοφ μέσα στο παρκέ, αλλά φαίνεται ότι ίδιος μπήκε στο “στόχαστρο” και μετά το παιχνίδι.

Με μία ανάρτησή του στο instagram, ο Ανδρέας Πετρόπουλος κατήγγειλε ουσιαστικά ότι κάποιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου του, μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Κολοσσού έγραψε τα εξής: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν μόνα τους! Να σημειωθεί ότι υπήρχε περίπτωση να το οδηγήσει η κοπέλα μου! Καραγκιόζηδες».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Σαρδηνία με κράνος των Βίκινγκ και πολύ κρέας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Σαρδηνία με κράνος των Βίκινγκ και πολύ κρέας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google