ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πλέι οφ Super League: Νίκες για Άρη και Λεβαδειακό, συνεχίζουν τη «μάχη» για την τιμητική 5η θέση

Πλέι οφ Super League: Νίκες για Άρη και Λεβαδειακό, συνεχίζουν τη «μάχη» για την τιμητική 5η θέση

Χωρίς ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πλέι οφ της Super League, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ, αλλά ο Άρης και ο Λεβαδειακός συνεχίζουν τη “μάχη” για την τιμητική 5η θέση, μετά και τις νίκες τους επί ΟΦΗ με 3-1 και Βόλου με 3-0.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Γκάρε στο 19ο λεπτό του αγώνα, ενώ στη συνέχεια ο Κουάμε πήρε τη… σκυτάλη και με δύο προσωπικά τέρματα έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς στο 78′. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο ΟΦΗ, ήταν να μειώσει στο 88′ με τον Νέιρα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Άρης έφθασε έτσι τις 3 σερί νίκες στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 στη Super League και παρέμεινε σε “τροχιά” πέμπτης θέσης, όπου όμως παρέμεινε στο +3 ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί επικράτησαν με τη σειρά τους, εκτός έδρας, με 3-1 του Βόλου και συνεχίζουν να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 5ης θέσης, η οποία δεν δίνει όμως πια ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Με τον Πεντρόσο να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρει ξανά στο 55′, ο Λεβαδειακός “καθάρισε” το ματς κόντρα στο Βόλο και βρήκε ένα τρίτο γκολ στη συνέχεια με τον Βήχο, για να φύγει με το επιβλητικό διπλό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

πηγή: newsit.gr

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 82-76: Οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν το ψυχωμένο τριφύλλι κι έκαναν το 1-0!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 82-76: Οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν το ψυχωμένο τριφύλλι κι έκαναν το 1-0!
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google