Προπονητής Σλάβια Πράγας για Ζαφείρη: «Μεγάλο πλήγμα για εμάς, ήθελε να πάει στην Ελλάδα»
«Είναι ένα win-win για όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γίντριχ Τρπισόφσκι.
Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι, μίλησε για τη μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη στενοχώρια του για την αποχώρηση ενός βασικού παίκτη της Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως ο Έλληνας μέσος είχε στόχο να επιστρέψει στην χώρα μας.
Ο Χρήστος Ζαφείρης θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο, με τη συμφωνία να προβλέπει παραμονή του στη Σλάβια Πράγας μέχρι τα τέλη του 2024. Ο τεχνικός του συλλόγου τοποθετήθηκε για την μεταγραφή του μέσου της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα, αλλά και μία συμφωνία που ικανοποιεί όλες τις πλευρές.
«Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς, γιατί πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ήθελε να πάει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ και το κατανοούμε. Είναι ένα win-win για όλους. Για τέσσερις μήνες ακόμη θα τον έχουμε μαζί μας, κάτι που μας δίνει χρόνο να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα για την αντικατάστασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 21χρονος μέσος άλλωστε θα αποχωρήσει με μια μεταγραφή που θα φτάσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ και θα πρόκειται για την πιο ακριβή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 3-0: Άνετη νίκη στο ΟΑΚΑ και μοναξιά στην κορυφή για το τριφύλλι
Ταμπορδα, Ουναΐ και Καλάμπρια υπέγραψαν το πράσινο τρίποντο στο ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Εντιαγέ και Ζίβκοβιτς έκριναν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Ένα πέναλτι και ένα δεύτερο γκολ μετά από κόντρα, χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ
Έξαλλοι στον Άρη με τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Εύγε Λανουά, κάτι ήξερες και έστειλες τον Κολόμπο»
Ειρωνική ανάρτηση από το ημίχρονο έκανε ο Άρης
Μάρκο Νίκολιτς μετά την γκέλα της ΑΕΚ: «Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ φταίω»
Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στην Τρίπολη
Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη θύελλα» με ανατροπή έκανε την πρώτη της νίκη στη Super League
Οι Μεσσήνιοι είχαν κερδίσει τελευταία φορά στην πρώτη κατηγορία πριν από 26 χρόνια
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Νέα εκτός έδρας απώλεια για την Ένωση, σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Αρκάδες στη Super League
Ο Μπρινιόλι με δύο τεράστιες επεμβάσεις κράτησε το βαθμό για την ΑΕΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» - Μοιραίος ο Γιόβιτς για την Ένωση