Super League: Ο ακάθεκτος Παναθηναϊκός, η «πύρρειος» νίκη του ΠΑΟΚ και η «λύτρωση» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ – Δείτε φάσεις και γκολ
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τη Νίκαια, με το 1-0 επί της Καλαμάτας στην 5η αγωνιστική της Super League και “φιγουράρει” στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με το απόλυτο 5/5 στη σεζόν.
Ένα γκολ του Αντρέα Τετέι ήταν αυτή τη φορά αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πάει στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ως πρωτοπόρος της Super League και πάνω από όλους τους διεκδικητές του τίτλου.
Οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να έχει πλέον τη δυνατότητα να “δουλέψει” κι άλλο την ομάδα του, μπορούν να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια της Super League. Λίγο έλειψε μάλιστα να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες τους, αλλά ΑΕΚ και Ολυμπιακός… λυτρώθηκαν στο φινάλε.
«Ανάσα» στο φινάλε για ΑΕΚ και Ολυμπιακό
Έχοντας ήδη μείνει πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός βρέθηκαν με την… πλάτη στον τοίχο κόντρα σε Βόλο και Λεβαδειακό αντίστοιχα, αλλά… γλίτωσαν στο φινάλε.
Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γκολ με τον Σάλιακα στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού, κερδίζοντας χρόνο με το νέο προπονητή του, ενόψει και της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.
Αντίστοιχα στο Πανθεσσαλικό, η ΑΕΚ έπαιξε με τη… φωτιά και ισοφαρίστηκε στο 85′ από το Βόλο, αλλά ο Γιόβιτς τη… λύτρωσε στο 88′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για το 2-1 και την επιστροφή στις νίκες.
Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν έτσι στο -5 και το -4 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, ελπίζοντας πλέον σε… αντεπίθεση στη συνέχεια της σεζόν, μετά την επανέναρξη της Super League.
Δεύτερος αλλά και «λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να “μαζεύει” νίκες με τον Αλέσιο Λίσι στον πάγκο του και πέρασε και από το Αγρίνιο, με το 2-1 επί του Παναιτωλικού, έχοντας πλέον μόνο μία απώλεια βαθμών, στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Οι Θεσσαλονικείς έμειναν έτσι μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία της Super League και μπορούν να εστιάσουν στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν φέτος και ευρωπαϊκούς αγώνες.
Μοναδικό αρνητικό για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι έχασε δύο ακόμη παίκτες με τραυματισμούς, αφού ο Τάχα Άλι και ο Παβλένκα έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο Αγρίνιο και υπάρχει ανησυχία για το διάστημα της απουσίας τους από την αγωνιστική δράση.
Τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική
Σάββατο 19/09/26
Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2
Άρης – Ηρακλής 0-0
Κυριακή 20/09/26
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1
Βόλος – ΑΕΚ 1-2
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-2
Καλαμάτα – Παναθηναϊκός 0-1
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3
Η βαθμολογία
- Παναθηναϊκός 15
- ΠΑΟΚ 12
- ΑΕΚ 11
- ΟΦΗ 10
- Ολυμπιακός 10
- Παναιτωλικός 9
- Άρης 7
- Ηρακλής 6
- Κηφισιά 5
- Καλαμάτα 4
- Ατρόμητος 2
- Bόλος 2
- Αστέρας Τρίπολης 2
- Λεβαδειακός 1
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-1: «Λύτρωση» με Σάλιακα στο 90+2′ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Έλληνας μπακ και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Η Λαμία γιορτάζει τον αθλητισμό σήμερα Κυριακή με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη
«Ανοιχτή Ημέρα Άθλησης» από τις 17:30 έως τις 20:00, στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου.
Η Λαμία φιλοξενεί τον «5ο STEREA RUN – Lamia night run» - Δηλώστε συμμετοχές
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 - Και φέτος παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 89-93: Η «βασίλισσα» κατέκτησε το πρώτo Super Cup της Euroleague
Οι "μερένγκες" κατέκτησαν το πρώτο ιστορικό Super Cup της Euroleague - Μεγάλο προσπάθεια έκανε ο Φουρνιέ για να το... βάψει ερυθρόλευκο
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 87-81: Ματσάρα με «πράσινο» νικητή στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Μετά από ένα φοβερό ντέρμπι στο T-Center, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο του φιλικού τουρνουά