Συνάντηση ΠΑΟΚ με την Περιφέρεια για τη Νέα Τούμπα: «Να γίνει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της ομάδας»
Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο πλευρών.
Μετά την συνάντηση του ΠΑΟΚ με το Δήμο Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά οι ιθύνοντες του Δικεφάλου προχώρησαν σε νέο κύκλο συζητήσεων με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τη δημιουργία της Νέας Τούμπας.
Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Τσάκας, Παπαμιμίκος και Δημογιάννης, μαζί με τη CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ενώ από την Περιφέρεια συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Αηδονά και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπέφας, Νίκος Ιωάννου και Γιώργος Παπαλεξίου.
Για τον ΠΑΟΚ, ο κ. Τσάκας τόνισε: «Έγινε μια γόνιμη συζήτηση με την κα Αηδονά και τους συνεργάτες της. Ενημερώσαμε για όλες τις εξελίξεις από πλευράς ΠΑΟΚ για την εξέλιξη των μελετών και όλων των προπαρασκευαστικών ενεργειών.
Βρισκόμαστε και οι δύο στην ίδια πλευρά, θέλουμε θετικά να προχωρήσει αυτή η συνεργασία και η κατάληξή της να είναι η ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, ώστε όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης να υποδεχτεί την πολύ σύγχρονη υποδομή του γηπέδου του ΠΑΟΚ σε έναν πολύ ευχάριστο και ζωντανό χώρο που θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα προς όφελος της περιοχής της Τούμπας, αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης.
Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο τοπόσημο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους επισκέπτες της»
Η Περιφερειάρχης, κ. Αηδονά δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των ομάδων που επιθυμούν να αποκτήσουν νέες σύγχρονες υποδομές γιατί αυτό ευνοεί και τις συνθήκες της τοπικής ανάπτυξης. Η απόκτηση καινούργιου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ είναι ένα διαχρονικό όραμα για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Παράλληλα είναι μια πρόκληση για την ανάπλαση όλης της περιοχής της Τούμπας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή δήλωσε την πρόθεσή της έμπρακτα να βοηθήσει την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ, μια δήλωση που ισχύει μέχρι σήμερα και την επιβεβαιώσαμε στη συνάντηση που είχαμε. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αναλάβει την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, όπου το έργο είναι πολύ σημαντικό.
Η ανάπλαση αφορά όλες τις εργασίες που θα γίνουν στους δημόσιους χώρους, όπως το πράσινο, η δημιουργία πλατειών και πεζοδρόμων, η υπογειοποίηση οδών, χώροι πάρκινγκ. Όλες οι εργασίες αυτές θα καταστήσουν απόλυτα λειτουργικά το νέο γήπεδο που θα δημιουργηθεί, αλλά θα αναβαθμίσουν και όλη την περιοχή της Τούμπας.
Ο στόχος της Περιφέρειας είναι να τρέξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο και να παραδοθεί στην κοινωνία ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ».
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.