Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στηρίζει την αθλήτρια Κατερίνα Παπαδιώτη
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ διευρύνει σταθερά την παρουσία του στον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζοντας αθλητές που ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, την αφοσίωση και το αγωνιστικό τους ήθος. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σε συνεργασία με την αθλήτρια Taekwon-do ITF Κατερίνα Παπαδιώτη.
Η Κατερίνα Παπαδιώτη ανήκει στη νέα γενιά αθλητών που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με ακαδημαϊκές απαιτήσεις, καθώς φοιτά στο 3ο έτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Με σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει ήδη κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως: Διπλά Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για το 2025, Χρυσή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2024, έξι φορές Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης (2020-2025), καλύτερη αθλήτρια της Ευρώπης MVP το 2023. Για το 2026 ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά με δύο χρυσά μετάλλια στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-do ITF. Επόμενος σταθμός το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2026, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πανευρωπαϊκής Πρωταθλήτριας για ακομή μία χρονιά!.
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευσή του να στηρίζει αθλητές που με την πορεία, την προσπάθεια και τις αξίες τους αποτελούν πρότυπα επιμονής, πειθαρχίας και προόδου, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027
Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Ευχάριστα νέα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την εθνική Ελλάδας, καθώς ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου δεν είναι τελικά σοβαρός.
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες