Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας δίνουν στην οικογένεια του το πριμ από το Nations League
Σπουδαία κίνηση από τους παίκτες της «γαλανόλευκης»
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας πήραν μια συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία καθώς θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική κίνηση.
Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ ο οποίος πέθανε τον περασμένο Οκτώβρη, όταν έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στη πισίνα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να πνιγεί, βύθισε στη θλίψη το ελληνικό και αγγλικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας δεν ξεχνούν τον συμπαίκτη τους, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές τους.
Μετά από συζήτηση ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας και σε συνεννόηση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποφασίστηκε ένα μέρος από το πριμ της Εθνικής για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League να δοθεί στην οικογένεια του Μπάλντοκ. Μια πράξη σεβασμού, προς έναν συμπαίκτη που έδωσε τα πάντα για την Εθνική.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει το newsit.gr, πως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν η τελευταία ποδοσφαιρική ομάδα του «starman» κατέβαλε όλο το συμβόλαιο που θα έπαιρνε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής στην οικογένειά του.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!