Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 7-7 στη μάχη για την προεδρία της Super League
Οι επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν πιθανότατα στις 15 Ιουλίου θα κρίνουν το νέο πρόεδρο της λίγκας
Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος τέθηκαν αντιμέτωποι στις εκλογές για την προεδρία της Super League με τους δύο να μαζεύουν από 7 ψήφους με αποτέλεσμα να μην αναδεικνύεται νικητής.
Η προεδρία της Super League θα κριθεί στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν πιθανότατα στις 15 Ιουλίου με έναν εκ των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου να αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος.
Η υποψηφιότητα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το newsit.gr, ήταν γνωστή εδώ και μέρες, ενώ αυτή του Γιάννη Αλαφούζου προέκυψε την τελευταία στιγμή και έπειτα από την ψηφοφορία των μελών του ΔΣ οι δύο συγκέντρωσαν από 7 ψήφους.
Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό, κάτι που ουσιαστικά έφερε και το ισόπαλο αποτέλεσμα στις εκλογές της Super League.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψήφισαν οι Άρης, ΟΦΗ, Καλαμάτα, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος και Ολυμπιακός.
Ο Γιάννης Αλαφούζος κέρδισε τις ψήφους των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Λεβαδειακού, Κηφισιάς, Παναιτωλικού και Παναθηναϊκού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.