Χρήστος Μουζακίτης: Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στα 20 εκατομμύρια της Μίλαν – Το ποσό που ζήτησε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Τα νέα “αστέρια” του Ολυμπιακού φαίνεται πως έκαναν μεγάλο “γκελ” στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Ο Μπάμπης Κωστούλας άφησε τον Ολυμπιακό για μια ιστορική μετεγγραφή στην Μπράιτον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χρήστος Μουζακίτης είναι ο νέος “πιτσιρικάς” των Πειραιωτών που απασχολεί μετεγγραφικά ομάδες από το εξωτερικό, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρονται στην Μίλαν.
Σύμφωνα με το “TuttoMercatoWeb” η Μίλαν όχι μόνο ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Χρήστου Μουζακίτη, αλλά καταθέσει και μία πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό.
Όπως τονίζεται, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέρριψε τη συγκεκριμένη προσφορά, ζητώντας τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 18χρονο μέσο.
🚨🌗 | AC Milan had submitted a €20M bid for Olympiacos 18-year old talent Christos Mouzakitis, which was rejected.
Olympiacos value him €30M and are not willing to negotiate.
Juventus are also interested.@TuttoMercatoWeb 🇬🇷 pic.twitter.com/eVG5C9AeFk
— Milan Matters (@MilanMatters) June 20, 2025
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για τον Μουζακίτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Γιουβέντους, χωρίς όμως να έχει καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση.
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!