ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς έχει τη χαμηλότερη εισφορά για τους δήμους σε όλη τη χώρα»

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς έχει τη χαμηλότερη εισφορά για τους δήμους σε όλη τη χώρα»

«Πρόκειται για αποτέλεσμα υπεύθυνης διοίκησης, ορθής διαχείρισης και συνεχούς προσπάθειας να στηριχθούν οι Δήμοι και οι πολίτες…»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ως παράδειγμα καλής διαχείρισης παρουσιάζεται ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τον απολογισμό του προέδρου του και Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου στη σημερινή Γενική Συνέλευση του φορέα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου ο Φορέας καταγράφει την χαμηλότερη αναλογικά εισφορά για τους Δήμους του σε όλη τη χώρα, σε σχέση με τους υπόλοιπους δέκα (10) ΦοΔΣΑ που λειτουργούν πανελλαδικά.

Δείτε τον πίνακα:

«Πρόκειται για ένα σαφές αποτέλεσμα υπεύθυνης διοίκησης, ορθής διαχείρισης και συνεχούς προσπάθειας να στηριχθούν οι Δήμοι και οι πολίτες με τον πιο δίκαιο και αποδοτικό τρόπο», δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων και καταλήγει:

«Συνεχίζουμε με συνέπεια διασφαλίζοντας την οικονομική ελάφρυνση των Δήμων της Περιφέρειας και ταυτόχρονα την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος».

Τα χρήματα που μοιράζονται οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων για κάλυψη λειτουργικών αναγκών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τα χρήματα που μοιράζονται οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων για κάλυψη λειτουργικών αναγκών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google