Η «Άλλη Μαμά» στην κορυφή του ελληνικού box office - Ποιες ταινίες και πόσα εισιτήρια έκοψαν, απογοήτευσαν τα φαβορί
Μια μικρή έκπληξη, αν και όχι τόσο απροσδόκητη για τους γνωρίζοντες τα του κινηματογράφου, σημειώθηκε στα εισιτήρια του τοπ-10 του τετραημέρου 8-11 Οκτωβρίου, με την ταινία τρόμου «Άλλη Μαμά», έχοντας ως μοναδικό προτέρημα την οσκαρική πρωταγωνίστρια Τζέσικα Τσαστέιν, να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.
Κόβοντας λίγο πάνω από 20.000 εισιτήρια, η ταινία τρόμου του Ρομπ Σάβατζ, ξεπέρασε το ψυχολογικό θρίλερ της προηγούμενης εβδομάδας, «Το Ημερολόγιο της Βέριτι», που έφτασε τα 14.000 εισιτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Αντιθέτως, αρνητική έκπληξη, προκάλεσε η μικρή έως και ελάχιστη απήχηση που είχαν στο κοινό τα φιλόδοξα χολιγουντιανά «Primetime», με Ρόμπερτ Πάτινσον και «The Social Reckoning», του Άαρον Σόρκιν, αλλά και το animation της DreamWorks, «Ξεχασμένο Νησί», που έκοψε μόλις 5.000 εισιτήρια, από τη μεγάλη δεξαμενή του παιδικού και εφηβικού κοινού.
11.000 εισιτήρια το «Στην Καρδιά του Κτήνους» με τον Μπραντ Πιτ
Η περιπέτεια με τον Μπραντ Πιτ, «Στην Καρδιά του Κτήνους», παρά το χλιαρό άνοιγμά του, κρατήθηκε και την τρίτη εβδομάδα προβολής του σε καλά επίπεδα με 11.000 εισιτήρια, ενώ η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Minions & Τέρατα», στην όγδοη εβδομάδα του στις ελληνικές αίθουσες ξεπέρασε συνολικά τις 220.000 εισιτήρια.
Στα αξιοσημείωτα, η διατήρηση της μακρινής, από την πρεμιέρα της, «Οδύσσειας» στο τοπ-10, στο οποίο εισήλθε πλέον και το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «ΝΑΖΑ», που αν και προβάλλεται σε λιγοστές αίθουσες, συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα να τις γεμίζει και να προκαλεί συζητήσεις.
Ελληνικό Box Office
- «Άλλη Μαμά», 20.610 εισιτήρια για το τετραήμερο 8-11/10 (σε 78 αίθουσες πανελλαδικά) και 28.046 συνολικά μέχρι 14/10.
- «Το Ημερολόγιο της Βέριτι», 14.169 εισιτήρια (σε 71 αίθουσες) και συνολικά 54.651.
- «Στην Καρδιά του Κτήνους», 11.130 εισιτήρια (σε 68 αίθουσες) και 73.862 συνολικά.
- «Ντίγκερ», 6.289 εισιτήρια (σε 48 αίθουσες) και 26.549 συνολικά.
- «Primetime», 6.075 εισιτήρια (σε 38 αίθουσες) και 9.806 συνολικά.
- «Ξεχασμένο Νησί», 5.642 εισιτήρια (σε 71 αίθουσες) και 6.165 συνολικά.
- «Minions & Τέρατα», 5.519 εισιτήρια (σε 51 αίθουσες) και 222.091 συνολικά.
- «Resident Evil», 5.020 εισιτήρια (σε 27 αίθουσες) και 81.437 συνολικά.
- «Naza», 4.988 εισιτήρια (σε 9 αίθουσες) και 8.980 συνολικά.
- «Οδύσσεια», 4.482 εισιτήρια (σε 17 αίθουσες) και 1.054.324 συνολικά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Διακόπηκαν προσωρινά τα γυρίσματα του «The Batman Part II» στο Λονδίνο
Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς χρειάζεται χρόνο για να επικεντρωθεί σε ένα οικογενειακό θέμα, αναφέρει η ανακοίνωση.