ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετρο

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετρο

Οι προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (16.1.2023) στη Μητρόπολη Αθηνών, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία ενώ σήμερα έγινε και πρόβα του τελετουργικού, όπου φαίνονται τα παιδιά και τα εγγόνια του να σηκώνουν το φέρετρο.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν επιθυμία των παιδιών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να κουβαλήσουν το φέρετρο στην κηδεία του και έτσι θα γίνει. Στα πλάνα φαίνεται ο Παύλος με τον Νικόλαο και τα παιδιά του Παύλου να το σηκώνουν, κάτι που αναμένεται ότι θα γίνει και τη Δευτέρα, μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας.

Μάλιστα, ο γιος του Παύλος θα εκφωνήσει επικήδειο, όπως και κάποιο από τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ακόμη ένα πρόσωπο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Δείτε βίντεο:


Κολωνάκι: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης, την έδεσαν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κολωνάκι: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης, την έδεσαν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ