Κυριάκος Μητσοτάκης για θάνατο Γραμματικάκη: Τεράστιο το κενό στην ακαδημαϊκή κοινότητα
Ήταν, όμως, και ένας ενεργός πολίτης που γεφύρωνε την επιστήμη και την πολιτική με πυξίδα το όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία»
Ως «τεράστιο κενό στην ακαδημαϊκή κοινότητα» χαρακτήριζει τον θάνατο του Γιώργου Γραμματικάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.
Όπως σημειώνει ο πρωθυπουργός ο Γιώργος Γραμματικάκης «δεν ήταν, απλώς, ένας λαμπρός αστροφυσικός και ένας άξιος Κρητικός. Υπήρξε και δημιουργικός ξεναγός για όποιον γοήτευε η μαγεία του σύμπαντος, εκλαϊκεύοντας τα μυστήριά του».
«Ήταν, όμως, και ένας ενεργός πολίτης που γεφύρωνε την επιστήμη και την πολιτική με πυξίδα το όραμά του για μια καλύτερη κοινωνία. Η σκέψη μου είναι με την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αποχαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Γραμματικάκη
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!