ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραγωδία: Αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος στο Διαβολογέφυρο και σκοτώθηκε

Τραγωδία: Αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος στο Διαβολογέφυρο και σκοτώθηκε

Βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο φαράγγι Διαβολογέφυρο Τροιζήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.gr, το παιδί, το οποίο καταγόταν από τον Λίβανο, βρισκόταν στην Τροιζηνία για διακοπές και βρέθηκε στο Διαβολογέφυρο με γκρουπ τουριστών για να να απολαύσει το πανέμορφο φαράγγι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι έπεσε από μεγάλο ύψος στο φαράγγι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Lidl Ελλάς: Ακόμη ένα άδικο και αυθαίρετο πρόστιμο - Θα ασκήσουμε και πάλι όλες τις νόμιμες ενέργειες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Lidl Ελλάς: Ακόμη ένα άδικο και αυθαίρετο πρόστιμο - Θα ασκήσουμε και πάλι όλες τις νόμιμες ενέργειες