ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

28η Οκτωβρίου: Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης – Συγκίνηση στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

28η Οκτωβρίου: Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης – Συγκίνηση στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Η τελετή έγινε από τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι με το τυπικό τους τελετουργικό ανέβασαν τη γαλανόλευκη στον ιστό.

Με κάθε επισημότητα και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στις 8 το πρωί έγινε η έπαρση της ελληνικής σημαίας που πλέον κυματίζει επιβληματική στην Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σηματοδοτώντας την έναρξη του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο η τελετή έγινε από τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι με το τυπικό τους τελετουργικό ανέβασαν τη γαλανόλευκη στον ιστό. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους.

Την έπαρση της ελληνικής σημαίας συνόδευσε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, θυμίζοντας τους αγώνες όλων για την πατρίδα. Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης αποτελεί διαχρονικό σύμβολο του Ελληνισμού και έχει συνδεθεί με όλες τις μεγάλες στιγμές του Έθνους.


Νωρίτερα, προηγήθηκε η εντυπωσιακή ρίψη των 21 κανονιοβολισμών από το πυροβολείο του Λυκαβηττού.

Το ΠΑΣΟΚ σε νέα δίνη εσωστρέφειας μετά τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το ΠΑΣΟΚ σε νέα δίνη εσωστρέφειας μετά τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου