ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Ποιοι σταθμοί του Μετρό κατεβάζουν ρολά

Συγκεντρώσεις για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Ποιοι σταθμοί του Μετρό κατεβάζουν ρολά

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 συμπληρώνονται 11 χρόνια από την ημέρα που ο Χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, με συγκεντρώσεις να έχουν προγραμματιστεί, ενώ αναμένεται να κλείσουν και σταθμοί του Μετρό.

Πιο αναλυτικά, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και την πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία της Νίκαιας, στο Μετρό του Αγίου Νικολάου.

Επιπλέον, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας αναμένεται να γίνει με ελεύθερη είσοδο συλλογική μουσική συνάντηση.

Φέτος στην κεντρική συναυλία θα εμφανιστούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μυστακίδης, Κοινοί Θνητοί, Λόγος Τιμής, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Unveil The Sense ενώ στα decks θα είναι ο Lief Key.

Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ