ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στις 18/2 για τους εργαζόμενους με ειδικά προγράμματα στον τομέα της Υγείας

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στις 18/2 για τους εργαζόμενους με ειδικά προγράμματα στον τομέα της Υγείας

Απεργία στις 18 Φεβρουαρίου: Μόλις ανακοινώθηκε - Ποιοι θα κατεβάσουν ρολά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με απόφαση που έλαβε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ύστερα από το αίτημα εκπροσώπων της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των «Ειδικών Προγραμμάτων 4.000 & 1.135 εργαζομένων στον τομέα της Υγείας» της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε την κήρυξη Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «για την αναγκαιότητα στήριξης των δίκαιων αιτημάτων τους, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025, για τους εργαζόμενους σε φορείς Υγείας που δεν είναι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, όπως ΕΟΦ, ΕΟΠΥΥ, ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ κλπ προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στην Πανυγειονομική Πανελλαδική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025, διεκδικώντας την ισονομία και την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που υφίστανται εδώ και 8 έτη σε σχέση με όλους τους άλλους συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας κλπ.

Ταυτόχρονα διεκδικούμε την πλήρη στελέχωση όλων των φορέων της δημόσιας υγείας με μόνιμο προσωπικό και τη μετατροπή των συμβάσεων των διαφόρων προγραμμάτων σε αορίστου χρόνου».

Ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη έκανε χημειοθεραπείες, δίχως να έχει άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς κακοήθεια!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη έκανε χημειοθεραπείες, δίχως να έχει άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς κακοήθεια!
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι – «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»
Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 38χρονος για τους πυροβολισμούς κατά της πρώην συντρόφου του
Λέσβος: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο στον περιφερειακό της Μόριας
Νοσηλεύτρια περιέγραψε όσα συνέβησαν στο ιατρείο όταν πέθανε ο Μαζωνάκης: Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, είπε ο Θεοδωρόπουλος