Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί!
Την έντονη ενόχλησή του για ένα σχόλιο του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρου Μαργαρίτη, αναφορικά με την προσχώρηση του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου στη ΝΔ, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (18.9.25).
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Αυτή η φράση μου θύμισε αυτόματα εκείνη την προεκλογική αφίσα του Τσίπρα το 2015 “Ή αυτοί ή εμείς”. Μόνο που τότε μαζί με το τότε ΠΑΣΟΚ καταγγέλλαμε αυτή την τοξικότητα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Και συνέχισε: «Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου. Θέλεις να τον σκοτώσεις, να τον λιώσεις, να τον εξαφανίσεις».
«Όταν ο κ. Μαργαρίτης που προβάλλεται ως μετριοπαθής και άνθρωπος των ωραίων λόγων και εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, πώς λοιπόν εμείς θα κάνουμε συνεργασία αύριο μεθαύριο; Μπορείς να κάνεις κυβέρνηση και μάλιστα λειτουργική με κάποιον που δηλώνει ότι σε μισεί; Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτεια πάει να μπει ο ελληνικός λαός;», διερωτήθηκε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνωτιστής στην απολογία του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η σχέση του υπνοθεραπευτή με την γιατρό, δεν ήταν τυχαία.
Παύλος Φύσσας: Συγκίνηση στην αντιφασιστική διαδήλωση για τη 13η επέτειο από τη δολοφονία του
«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «Ούτε βήμα πίσω» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά και φέτος στους δρόμους του Κερατσινίου και της Νίκαιας.
Πολεοδομία Μυκόνου: Νέες αποκαλύψεις για το πώς λειτουργούν τα κυκλώματα – Η κομπίνα με τα πρόστιμα-«χάδια»
Η έρευνα αποκαλύπτει ότι τα πρόστιμα για πολεοδομικές παρανομίες υπολογίζονταν με βάση τιμές άλλων περιοχών αντί των αντικειμενικών αξιών της Μυκόνου, οδηγώντας σε τεράστιες διαφορές και πιθανή διαφθορά.
Τροχαίο με γουρούνα στην Κέρκυρα: Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο τουρίστες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τους δύο νεαρούς τουρίστες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.
Γιώργος Μαζωνάκης: Μηχάνημα κυτταρικής θεραπείας σχεδίαζε να φέρει ο 58χρονος γιατρός
Η εταιρεία που ίδρυσε με έδρα το δεύτερο ιατρείο στο Κολωνάκι και η τροποποίηση του καταστατικού για συσκευές κυτταρικών θεραπειών και αναγεννητικής ιατρικής.
Θεοδωρικάκος: Κόμβος καινοτομίας στην Ανατολική Μεσόγειο η Κρήτη
Ο υπουργός ζήτησε να μετατρέπονται σε παραγωγική δραστηριότητα η έρευνα και η ανάπτυξη.