Άδωνις κατά MEGA και Β. Μαρινάκη για το ΕΣΥ: «Μας βρίζει όλη μέρα, Βαγγέλη μου θα με βγάλεις πρώτο» (BINTEO)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις για την υγεία και την «επίθεση» που δέχεται από το MEGA και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης βρέθηκε ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για την υγεία. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας, ο υπουργός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή θεματολογίας από τον δημοσιογράφο της εκπομπής, θέλοντας να παραμείνει η συζήτηση στην κατάσταση του ΕΣΥ.
Ο υπουργός επεσήμανε ότι, ενώ στο παρελθόν οι αρνητικές δημοσκοπήσεις για την υγεία γίνονταν αντικείμενο έντονης κριτικής, σήμερα που τα στοιχεία παρουσιάζουν βελτίωση, δεν αναγνωρίζεται αντίστοιχα η πρόοδος. Αντιθέτως, όπως υποστήριξε, δέχεται συνεχή επίθεση από το MEGA και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Άδωνις για MEGA και Μαρινάκη: «Μας βρίζει όλη μέρα, Βαγγέλη μου, θα με βγάλεις πρώτο»
Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής θέλησε να αλλάξει το θέμα της συζήτησης και από την υγεία να το πάει στη Μαρία Καρυστιανού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλλον, δεν ήθελε και πολύ διακόπτοντας τον δημοσιογράφο, λέγοντάς του: «Α κάτσε, φύγαμε απ' την υγεία τώρα, τόσο λίγο είπαμε; Θα σας πω κάτι τελευταίο».
Έτσι, ξεκίνησε να αναφέρεται στην ανοδική πορεία των δημοσκοπήσεων για τα θέματα υγείας, αλλά και το μεγάλο του «παράπονο»: «Ξέρετε τι παράπονο έχω; Όταν πήγαιναν χάλια οι δημοσκοπήσεις για την υγεία και έβγαινε πρώτο ή δεύτερο πρόβλημα, όλοι έβγαιναν και έλεγαν πως "η υγεία/το ΕΣΥ καταρρέει"», ανέφερε αρχικά.
Για να συνεχίσει και να καταλήξει: «Με το που έφτιαξε η υγεία και πήγε τρίτη/τέταρτη, μας βρίζει το MEGΑ όλη την ημέρα, με πολεμά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βαγγέλη μου μην βρίζεις άλλο θα με βγάλεις πρώτο. Πάει καλά η υγεία και αλλάζουμε θέματα και λέμε για τη Μαρία Καρυστιανού».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές