ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άγιος Παντελεήμονας: 4χρονη έφυγε από το νηπιαγωγείο και βρέθηκε στην Αχαρνών – Συνελήφθη η διευθύντρια

Άγιος Παντελεήμονας: 4χρονη έφυγε από το νηπιαγωγείο και βρέθηκε στην Αχαρνών – Συνελήφθη η διευθύντρια

Το παιδί εντοπίστηκε λίγο αργότερα από μια 34χρονη γυναίκα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Πάφου, σε μικρή απόσταση από το σχολείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα παιδί μόλις 4 ετών βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Αχαρνών, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες διέφυγε της προσοχής των δασκάλων του και βγήκε ανενόχλητο από το νηπιαγωγείο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (30.9.2025), όταν κατά την αποχώρηση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στον Άγιο Παντελεήμονα, ένα κοριτσάκι 4 ετών διέφυγε της προσοχής των δασκάλων και βρέθηκε εκτός του νηπιαγωγείου.

Το παιδί , σύμφωνα με το newsit.gr,εντοπίστηκε λίγο αργότερα από μια 34χρονη γυναίκα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Πάφου, σε μικρή απόσταση από το σχολείο. Η γυναίκα το μετέφερε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου περίμενε η μητέρα του.

Η 4χρονη είναι καλά στην υγεία της, ενώ η 59χρονη διευθύντρια του νηπιαγωγείο συνελήφθη.

Σε βάρος της διευθύντριας σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν