ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αγνοείται 60χρονος τουρίστας από την Παρασκευή -Βρέθηκε κλειδωμένο το ΙΧ του, άφαντος ο ίδιος

Αγνοείται 60χρονος τουρίστας από την Παρασκευή -Βρέθηκε κλειδωμένο το ΙΧ του, άφαντος ο ίδιος

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (29/6/2025), στην Κάρπαθο με την εξαφάνιση ενός 60χρονου Άγγλου τουρίστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων στη περιοχή Tρίστομο ενημέρωσε στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου την ΕΛΑΣ λέγοντας πως αγνοείται. Μάλιστα η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν στις 8.30 το πρωί της παρασκευής 27/6.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από 5 αστυνομικούς με 2 οχήματα.

Κατά την διάρκεια των αναζητήσεων, κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο τουρίστας, παρκαρισμένο και κλειδωμένο στη περιοχή Αυλώνας.

Λόγω της μορφολογίας του εδάφους οι έρευνες συνεχίστηκαν πεζή καθώς δεν μπορούσε να πάει όχημα, ενώ συνδράμουν 3 πυροσβέστες με ένα όχημα και λιμενικό.

Σημειώνεται πως ζητήθηκε να συμμετέχουν και εναέρια μέσα της ΕΛΑΣ ωστόσο λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν ήταν εφικτό να επιχειρήσουν τα ελικόπτερα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, ήταν αδύνατη η μετακίνηση αστυνομικών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών μέσω πλωτού από το κεντρικό λιμεναρχείο Ρόδου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Την ίδια ώρα δεν ήταν δυνατή με μετακίνηση με πτήση από Ρόδο για Κάρπαθο λόγω του εξοπλισμού και συγκεκριμένα των μπαταριών του μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Τελικά έχει προγραμματιστεί η μετακίνηση στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/6 με το Blue Star Chios, ώστε να συνδράμουν στις έρευνες.

Φοινικούντα: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και του επιστάτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φοινικούντα: Προφυλακιστέος ο 30χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και του επιστάτη