ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άγριος καβγάς Ελλήνων και Γερμανών σε νυχτερινό κέντρο στην Κω - Δύο σοβαρά τραυματίες στο κεφάλι, ο ένας μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Άγριος καβγάς Ελλήνων και Γερμανών σε νυχτερινό κέντρο στην Κω - Δύο σοβαρά τραυματίες στο κεφάλι, ο ένας μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Έλληνες οι δύο τραυματίες από τη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου

Δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του καβγά που έστησαν μέσα σε νυχτερινό κέντρο στην Κω μια ομάδα Ελλήνων και μια ομάδα Γερμανών που διασκέδαζαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δύο σοβαρά τραυματίες είναι Έλληνες με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ για τον έναν εξ αυτών κρίθηκε από τους γιατρούς απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Γερμανών, ηλικίας 29 και 30 ετών, και τριών Ελλήνων, ηλικίας 30 ετών ο ένας και 35 ετών οι άλλοι δύο.

Λακωνία: 13χρονη έπεσε σε πηγάδι με νερό 5 μέτρων - Απεγκλωβίστηκε από εθελοντές πυροσβέστες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λακωνία: 13χρονη έπεσε σε πηγάδι με νερό 5 μέτρων - Απεγκλωβίστηκε από εθελοντές πυροσβέστες