Αιφνίδιος θάνατος 24χρονης στη Ρόδο - Η ιατροδικαστική θα δώσει απαντήσεις
Η νεαρή εντοπίστηκε στο δωμάτιό της χωρίς τις αισθήσεις της και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Στη θλίψη έχει βυθιστεί το νησί της Ρόδου από τον θάνατο ενός νεαρού κοριτσιού μόλις 24 ετών.
Η νεαρή από την περιοχή της Αφάντου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους οικείους της στο υπνοδωμάτιό της και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ΕΚΑΒ, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο θάνατος της 24χρονης διαπιστώθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Ρόδου. Κατά τις ίδιες πηγές, η νεαρή ήταν υγιής, γεγονός που εντείνει τα ερωτήματα γύρω από τα αίτια του αιφνιδίου θανάτου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.