ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αίγιο: Στο νοσοκομείο 5χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα με λούτρινα - Μία σύλληψη

Αίγιο: Στο νοσοκομείο 5χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα με λούτρινα - Μία σύλληψη

Ένα αγόρι 5 ετών από το Αίγιο διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, αφού καταπλακώθηκε από μηχάνημα με λούτρινα παιχνίδια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/8) στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, όταν ένα αγοράκι μόλις 5 ετών τραυματίστηκε από μηχάνημα με λούτρινα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, το μηχάνημα με τα λούτρινα φέρεται να καταπλάκωσε το παιδί, προκαλώντας του ελαφρά τραύματα.

Το 5χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του παιχνιδιού, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Στην Κύπρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Επισκέφθηκε τη Φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» και τα μαχητικά F-16 που σταθμεύουν στο νησί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στην Κύπρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Επισκέφθηκε τη Φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» και τα μαχητικά F-16 που σταθμεύουν στο νησί
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google