Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Συνελήφθη 16χρονος Αιγύπτιος που μαχαίρωσε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο 21χρονο Σύριο
Τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στον γλουτό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 18:15 το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένας 21χρονος με καταγωγή από τη Συρία εντοπίστηκε αιμόφυρτος από αστυνομικούς στην οδό Φιλίππου, απέναντι από τη Ρωμαϊκή Αγορά
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας φέρεται να δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και στον γλουτό. Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Λίγο αργότερα προσήχθη και συνελήφθη ένας 16χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για το περιστατικό.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ξεκάθαρες οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το αιματηρό επεισόδιο με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: «Πρέπει να σεβόμαστε τον πολίτη, δεν είμαστε εκ προοιμίου αναντικατάστατοι» – Πρόκληση και εργαλείο η AI
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, τον ανταγωνισμό από τις κινεζικές πλατφόρμες και την ανάγκη η ανάπτυξη της οικονομίας να φτάνει στην τσέπη των πολιτών.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο 58χρονος γιατρός
Ο 58χρονος και η 56χρονη σύζυγός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.
Θλίψη για νεογέννητο κοριτσάκι που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του στην Πάτρα
Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
ΥΠΕΞ σε Φιντάν για το Αιγαίο: «Η Ελλάδα δικαιούται να διασφαλίζει την άμυνά της – Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
Η Αθήνα απορρίπτει τις αιτιάσεις της Άγκυρας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και απαντά στον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας που χαρακτήρισε τη στρατιωτική παρουσία «απειλή».
Συναγερμός στη Ζάκυνθο: Αγνοείται 62χρονη τουρίστρια στην περιοχή του Αλυκανά
Τελευταία φορά την είδαν το πρωί του Σαββάτου στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Στον Κορυδαλλό αύριο οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί για την υπόθεση Μαζωνάκη - Εκδόθηκαν τα φυλακιστήρια
Η μεταγωγή των δύο γιατρών στις φυλακές Κορυδαλλού θα γίνει νωρίς το πρωί της Πέμπτης.