ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση της οικογένειας και των συνεργατών του για το 40ήμερο μνημόσυνο

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση της οικογένειας και των συνεργατών του για το 40ήμερο μνημόσυνο

Η τελετή θα είναι ανοικτή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 12:15 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου, από καρκίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας και των συνεργατών του αναφέρει:
Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την απώλεια του αείμνηστου πατέρα μας και επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, Αλεξίου Κούγια, θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο την Κυριακή 6 Απριλίου 2025, ώρα 12:15 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η τελετή θα είναι ανοικτή, ώστε όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να προσευχηθούν μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής του.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Τα τέκνα και οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου kougias-xristos

Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου. Τα τελευταία χρόνια, ο ποινικολόγος έδινε μάχη με τον καρκίνο, χωρίς ωστόσο να αφήνει την ασθένεια να επηρεάζει την καθημερινότητά του, καθώς βρισκόταν συνεχώς στις δικαστικές αίθουσες. Στο πλευρό του είχε πάντα τα δύο του παιδιά, Χρίστο και Μάιρα.

Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας