ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αμαλιάδα: Αδίστακτη γιαγιά… έβαλε το 8χρονο εγγόνι της να κλέψει

Αμαλιάδα: Αδίστακτη γιαγιά… έβαλε το 8χρονο εγγόνι της να κλέψει

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς ίχνος... ντροπής, φέρεται να χρησιμοποίησε το ίδιο της το εγγόνι, ένα ανήλικο παιδί μόλις 8 ετών, ως... «πιόνι» σε μια θρασύτατη κλοπή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα… πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Αμαλιάδα, όπως αναφέρει το patrisnews.com, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς ίχνος… ντροπής, φέρεται να χρησιμοποίησε το ίδιο της το εγγόνι, ένα ανήλικο παιδί μόλις 8 ετών, ως… «πιόνι» σε μια θρασύτατη κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γιαγιά μπήκε σε φαρμακείο συνοδευόμενη από το παιδί, παριστάνοντας την ανυποψίαστη πελάτισσα.

Όμως, κάτω από το βλέμμα των εργαζομένων, έβαλε το ανήλικο να αφαιρέσει ένα προϊόν αξίας 19 ευρώ. Μια πράξη που αποκαλύπτει όχι μόνο την απόλυτη αδιαφορία της για τις συνέπειες, αλλά και μια ανησυχητική ηθική κατάπτωση, αφού επέλεξε να μυήσει το εγγόνι της στον κόσμο της παρανομίας.

Οι κινήσεις τους έγιναν γρήγορα αντιληπτές, και δεν πέρασε πολλή ώρα μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

Η γυναίκα συνελήφθη επί τόπου, ενώ το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, δεν μπορούσε να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει… σάλο στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον του παιδιού.

Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας