Αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου η δίκη του Χρήστου Μάστορα – Κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα για την υπόθεση του αλκοτέστ
Η δίκη αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου λόγω κωλύματος των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου καλλιτέχνη.
Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, δεν βρέθηκε στο δικαστήριο επιλέγοντας να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του. Ωστόσο, μέσω συνεργατών τους, οι συνήγοροι του έκαναν γνωστό πως βρίσκονταν σε άλλες υποθέσεις ζητώντας την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης , αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
Στο δικαστήριο δεν προσήλθε ούτε και ο μάρτυρας αστυνομικός που έκανε το σήμα στο Χρήστο Μάστορα ,στο οποίο φέρεται να μην σταμάτησε, και είχε κληθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση για να εξεταστεί, αναφέρει το newsbeast.gr.
Ο γνωστός καλλιτέχνης συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου όταν σε αλκοτέστ που του έκαναν σε μπλόκο της τροχαίας , στην περιοχή της Ομόνοιας, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν πάνω από το επιτρεπτό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μέτρηση πάνω από 0.8, ενώ το όριο είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.
Ο τραγουδιστής, μάλιστα, φέρεται να επιχείρησε να φύγει από το μπλόκο κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Σύρο: Ποτάμια οι δρόμοι, πτώση δένδρου, δείτε βίντεο
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Σύρο, προκαλώντας προβλήματα σε αρκετά σημεία του νησιού.
Εφιάλτης για γυναίκα η επίσκεψη σε ινστιτούτο αισθητικής: Απέκτησε πρόβλημα στην όραση μετά από βλεφαροπλαστική
«Ο γιατρός με έκαψε τόσο βαθιά όπου μέχρι και σήμερα υποφέρω και δημιουργήθηκαν φλεγμονές με πύον» καταγγέλλει η γυναίκα
Κατερίνη: 16χρονη κοπέλα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τι ερευνούν οι Αρχές
Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται αυτήν την ώρα στην Κατερίνη, με μία 16χρονη κοπέλα η οποία επέστρεψε τα ξημερώματα σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι της και εν συνεχεία βούτηξε στο κενό.
Πλάκα: «Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων
Ο ξάδερφος της Φλορίντα και του Φλόριν Χότζα τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε σοκ - Στο newsit.gr μίλησε και η ηλικιωμένη γειτόνισσα που απεγκλωβίστηκε από το διπλανό κτίριο
Υπόθεση Μαζωνάκη: «Έπεσα από τα σύννεφα, είχα δεδομένο ότι η 56χρονη είναι γυναικολόγος – Δεν φαντάζεσαι ότι το ιατρείο δεν είναι νόμιμο» λέει ο υπνοθερπαευτής
Ο Νάσος Κομιανός εξηγεί τι εννοούσε στα μηνύματα που αντάλλαξε με την γιατρό - «Έχουν πελάτες μεγάλους επιχειρηματίες και φαν σε όλη την Ελλάδα, πολλοί πίνουν νερό στο όνομα των γιατρών λέει