Άντρας στη Ρόδο που παντρεύτηκε στα 16 του, έχει 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και πρόσφατα απέκτησε τρισέγγονο
Η σπάνια ιστορία του κ. Λευτέρη, ο οποίος παντρεύτηκε στα 16 του χρόνια, στα 31 έγινε παππούς, στα 52 απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο και πρόσφατα το πρώτο του τρισέγγονο
Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Ρόδο, όπου ένας 76χρονος πρόσφατα απέκτησε τρισέγγονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki.gr, ο κ. Λευτέρης παντρεύτηκε στα 16 του χρόνια, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 απέκτησε το πρώτο του δισέγγονο και πρόσφατα το πρώτο του τρισέγγονο.
Πρόκειται για έναν απλό άνθρωπο που ζει ταπεινά στην περιοχή των Αφάντου της Ρόδου.
«Παντρεύτηκα μικρός, στα 16 μου χρόνια και σε ηλικία 21 ετών είχα ήδη τρία παιδιά. Όταν έγινα 31 ετών έγινα παππούς και σε ηλικία 52 ετών είχα το πρώτο μου δισέγγονο.
Σήμερα έχω 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και στην ηλικία που είμαι σήμερα, έχω και το τρισέγγονό μου που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη μεγάλη ελληνική οικογένειά μου και φυσικά για τα εγγόνια, δισέγγονα και το τρισέγγονό μου που είναι ένα κοριτσάκι», τόνισε ο 76χρονος.
Σχετικά με το πως περνάει πλέον το χρόνο του σημείωσε ότι «ως συνταξιούχος περνώ τον χρόνο μου με την οικογένεια και πάω στο καφενείο του χωριού μου να παίξω "πιλόττα" με τους φίλους μου, καθώς επίσης και να πηγαίνω στο χωράφι μου όπου ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες».
«Ο πατέρας μου ο Θόδωρος Ανθούλας απέκτησε επτά παιδιά, πέντε αγόρια, μεταξύ αυτών και εγώ και δύο κορίτσια. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια αλλά είμαι ο μόνος από τα επτά αδέλφια που έχω φτάσει να έχω και τρισέγγονο.
Εύχομαι να είμαστε καλά και όλος ο κόσμος και να έχουμε υγεία και να μπορούμε να ζούμε ειρηνικά με τις οικογένειές μας και τα παιδιά και εγγόνια μας, τα οποία και είναι η συνέχεια των γενεών μετά από εμάς», δήλωσε ο κ. Λευτέρης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA επιβεβαίωσαν τη βιολογική σχέση του βρέφους και των δύο εκ των τριών ανήλικων παιδιών με το ζευγάρι, ενώ οι καταθέσεις των κατηγορούμενων αποκαλύπτουν αντιφατικούς και ανατριχιαστικούς ισχυρισμούς για τις συνθήκες θανάτου και την απόκρυψη της σορού.
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.