ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Απίστευτες εικόνες στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας: Άνοιξε κρατήρας ανάμεσα σε σπίτια!

Απίστευτες εικόνες στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας: Άνοιξε κρατήρας ανάμεσα σε σπίτια!

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, όταν αντίκρισαν έναν κρατήρα ανάμεσα σε σπίτια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η καθίζηση κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή αναμένεται τεχνικό κλιμάκιο, σύμφωνα με το agriniopress, για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Ο Δήμος Ξηρομέρου παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ).

Φωτογραφίες από τις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας:

agriniopress

agriniopress

agriniopress

agriniopress

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Εκμεταλλεύτηκα το πάθος της για τα ναρκωτικά, δεν πέθανε τζάμπα αφού πληρώθηκε»: Οι απολογίες στη δίκη για την έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με μία νεκρή
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Ρόζα Βρεττού με πυρά κατά Ανδρουλάκη, οδεύει για την ΕΛ.Α.Σ, δείτε την επιστολή παραίτησης - Οργή στη Χ. Τρικούπη: Γίνεται πιόνι του Τσίπρα
Live η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»