ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Απίστευτο περιστατικό στη Βούλα: Υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων περιέλουσε με βενζίνη 92χρονο επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά να πληρώσει

Απίστευτο περιστατικό στη Βούλα: Υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων περιέλουσε με βενζίνη 92χρονο επειδή δεν του έφταναν τα λεφτά να πληρώσει

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βούλα, όταν μετά από τσακωμό μεταξύ υπαλλήλου και ενός 92χρονου, ο πρώτος περιέλουσε τον υπερήλικα με βενζίνη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Ο 52χρονος υπάλληλος γέμισε με βενζίνη το μπιτόνι που είχε ο 92χρονος και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής ο υπερήλικας διαπίστωσε ότι είχε λιγότερα χρήματα πάνω του. Έτσι ενημέρωσε τον υπάλληλο ότι τελικά δεν θα αγόραζε τη βενζίνη. Τότε ο υπάλληλος αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει ότι είχε κόψει απόδειξη, την οποία δεν μπορούσε να ακυρώσει.

Ο 92χρονος από την πλευρά του, σύμφωνα με το iefimerida.gr, επέμενε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή και, όταν επιχείρησε να φύγει, ο 52χρονος φέρεται να τον ακολούθησε και να τον περιέλουσε με τη βενζίνη που είχε βάλει μέσα στο μπιτόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 92χρονος δέχτηκε το καύσιμο στο πρόσωπο και στο σώμα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν και μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τον υπάλληλο του βενζινάδικου και τον οδήγησαν στο Αστυνoμικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο Πολάκης ζητά να «αποσυρθεί οικειοθελώς» η Δούρου από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Πολάκης ζητά να «αποσυρθεί οικειοθελώς» η Δούρου από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google