Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «μπούκαρε» σε εκκλησία
Το αυτοκίνητο παρέσυρε τα κάγκελα και σταμάτησε στην είσοδο της εκκλησίας επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Λαχτάρησαν χθες το μεσημέρι όσοι βρέθηκαν στην περιοχή του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, που έγιναν άθελά τους μάρτυρες ενός σοβαρού τροχαίου.
Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Αρτέμιδος εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε την περίφραξη του ναού και κατέληξε στο προαύλιο, προκαλώντας μόνο υλικές, ευτυχώς, ζημιές.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το vimaonline.gr αποτυπώνεται το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο δίπλα στο ιστορικό εκκλησάκι με ανοιχτούς τους αερόσακους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το τροχαίο έγινε την ώρα που από το σημείο περνούσαν πολλοί πεζοί, καθώς εκείνη τη στιγμή σχολούσε και το παρακείμενο σχολείο.
Ο οδηγός του ΙΧ είναι καλά στην υγεία του, με τις αρμόδιες Αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της 20ής Οκτωβρίου και τη μνήμη του προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου.
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Πλησίαζαν ανήλικους μέσω Telegram, πληρώνονταν σε κρυπτονομίσματα
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που προσέγγιζε ανήλικους μέσω Telegram και πληρωνόταν με κρυπτονομίσματα εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ.
Ο δικηγόρος της Ιωάννας Γάκα διαψεύδει δημοσιεύματα περί αλλαγής υπερασπιστικής γραμμής στην υπόθεση Μαζωνάκη
«Η θέση της Ι.Γ. δηλώνεται και κατατίθεται ΜΟΝΟΝ ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών, με απόλυτο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας και στην μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πέτρου Πανταζή.
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.