Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του – Μπήκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε
Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εκδόθηκε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν - Κρίσιμη η κατάστασή του
Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επιδεινώθηκε ραγδαία, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε από τους γιατρούς.
Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν το πρωί της Παρασκευής (10.01.2025) μέσα από το οποίο έκανε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου της Αλβανίας είναι κρίσιμη.
«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστάσιου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Στον Ευαγγελισμό παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Αναστασίας Κοτανίδου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος από τις 30 Δεκεμβρίου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο των Τιράνων, καθώς είχε ασθενήσει από εποχική γρίπη.
Η κατάστασή του στην Αλβανία είχε παρουσιάσει επιδείνωση και έτσι ο 95χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα στις 3 Ιανουαρίου όπου από τότε νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, όπως καταγράφει το newsit.gr.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης