Αχαρνών: Στον ανακριτή ο διανομέας που επιτέθηκε σε οδηγό – Κατηγορείται για σωματική βλάβη και οπλοκατοχή και ο 70χρονος
Ο 70χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Για κακούργημα παραπέμπεται να απολογηθεί ο 51χρονος διανομέας, μετά την άγρια επίθεσή του σε 70χρονο οδηγό συμβολή των οδών Αχαρνών και Νιρβάνα, με αφορμή ένα προσπέρασμα.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Κατηγορία απαγγέλθηκε και σε βάρος του 70χρονου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον διανομέα στην Αχαρνών.
Κατηγορείται για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας, αφού είχε στην κατοχή του μαχαίρια, ένα εκ των οποίων χρησιμοποίησε ενάντια του διανομέα. Αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15:00 χθες το μεσημέρι (24.02.2026). Στο πρώτο καρέ του βίντεο φαίνεται ο ντελιβεράς να απευθύνεται στον οδηγό με άγριες διαθέσεις.
Ο 51χρονος κατέβηκε από το μηχανάκι του και κατευθύνεται στο παράθυρο. Τότε, ο διανομέας άφησε το μηχανάκι του στο φανάρι, ενώ ο 70χρονος οδηγός κατευθύνθηκε προς το μέρος του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πήρε από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ένα από τα δύο μαχαίρια που είχε μαζί του, με στόχο να χτυπήσει τον ντελιβερά. Όλα αυτά με αυτοκίνητα να περνούν από τη διασταύρωση, την ώρα που οι πεζοί περνούσαν δίπλα από τους 2 άνδρες.
Στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του 70χρονου, βρισκόταν ο σκύλος του, όπως φαίνεται στα πλάνα του βίντεο. Η παρουσία του όμως δεν πτόησε τον ντελιβερά.
Συνελήφθησαν οι οδηγοί
Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν αστυνομικοί, που συνέλαβαν τους δύο οδηγούς.
Ο 70χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο διανομέας οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα. Τα δύο μαχαίρια που είχε μαζί του ο 70χρονος κατασχέθηκαν.
Οι δύο οδηγοί αλληλοκατηγορούνταν εκείνα τα πρώτα λεπτά μετά την άφιξη των αστυνομικών για το ξεκίνημα του επεισοδίου, με τα οχήματά τους να παραμένουν για ώρα στη μέση του δρόμου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πάρνηθα: Διασώθηκαν οι δύο πεζοπόροι που χάθηκαν στο Σπήλαιο Πανός
Οι δύο πεζοπόροι είχαν στείλει μήνυμα με το 112 και έγινε δυνατός ο εντοπισμός τους
Μαίνεται η φωτιά στην Κόνιτσα: Το μέτωπο πλησιάζει την πόλη, «φράγμα» με πυροσβεστικά πριν από τα σπίτια
Μέτωπο μισού χιλιομέτρου κινείται προς την πόλη - Στη μάχη 170 πυροσβέστες και 13 εναέρια μέσα, μήνυμα από το 112 στους κατοίκους
Γεωργιάδης: Το ωραιότερο μετρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον AKTOR, τον Αλέξανδρο Εξάρχου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη
Βίντεο από τη βόλτα του με το Μετρό Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας τα εύσημα στην εταιρεία «AKTOR», στον Αλέξανδρο Εξάρχου και στην κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του έργου.
«Για πάντα στο νερό»: To συγκινητικό «αντίο» στον 71χρονο σέρφερ στην Αμμουδάρα
Παιδιά, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές μπήκαν στη θάλασσα με τις σανίδες τους και σχημάτισαν έναν μεγάλο κύκλο στη μνήμη του 71χρονου σέρφερ
«Πηγαδάκι» Μητσοτάκη με δημοσιογράφους -Τα μέτρα, η... Λιόλιου και το μήνυμα με το ίδιο εστιατόριο που πάει επί 11 χρόνια (ΦΩΤΟ)
Σε χαλαρό κλίμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με δημοσιογράφους λίγο πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου για την 90ή ΔΕΘ.
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ: «Αλαζονεία και εκνευρισμός» – «Πλέον γνωρίζει πολύ καλά πως έχει αντίπαλο»
Σκληρή απάντηση στις αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα - «Η κυβέρνησή του ήταν μια χαμένη ευκαιρία»